13 Aralık 2012 Perşembe

SBS PUAN HESAPLAMA 2013 YENİ SİSTEM 700 PUAN

GUİDEENET (Puan Hesaplama, Eğitim Eğlence ,Rehber, Sağlık) kpss puan hesaplama KPSS YENİ SBS YGS LYS ALES DGS Puan Hesaplama

2013 SBS PUAN HESAPLAMA YENİ SİSTEM 700 PUAN

Puan Hesaplama Anasayfa

KPSS Lisanas Puan Hesaplama

KPSS Önlisans Puan Hesaplama

KPSS Öğretmenlik Puan Hesaplama

KPSS Ortaöğretim Puan Hesaplama

SBS Puan Hesaplama

SBS Puanına Okul Puanı Ekleme

SBS Ortalama Hesaplama

ALES Puan Hesaplama

DGS Puan Hesaplama

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SBS PUAN HESAPLAMA
  Doğru Soru Sayısı Yanlış Soru Sayısı Net
Türkçe
Matematik
Fen ve Teknoloji
Sosyal Bilgiler
Yabancı Dil
      

SBS 2013 PUAN HESAPLAMA

Yaklaşık 2013 SBS Puanlarınız

Not :Bu Puanlar Tahminidir. Yapılan Netlerin Önceki Yıllarda Yapılan sınavların ortalamaları ışığında hesaplamalar yapılarak yaklaşık puan bulunmaya çalışılmıştır.Asla Kesin Sonucu Vermez Zaten Hiç Bir Artama Motoru Yüzde Yüz Doğru Bir Sonuç Vermeyecektir.
 

   

Not : Bu sitemiz sınava giren adayların yaklaşık SBS Puanı, YGS LYS puanı KPSS puanı, KPSS Önlisans Puanı, KPSS Lisans Puanı, KPSS Öğretmenlik Puanı, ALES Puanı ve DGS  puanlarını hesaplamak için geliştirilmiştir. Sınava giren adayların da bildiği gibi sınav standart sapmaları her sınav için değişmektedir. Her sınav için ayrı standart sapmalar belirlenirken sınava giren adayların hangi soru ve testlerde zorlanıp hangilerini kolaylıkla yaptığı göz önüne alınarak yapılmaktadır. Bundan da anlaşılacağı gibi sınavdan yüzde yüz doğru puanı hesaplamak ancak sınavdan sonra mümkün olabilmektedir. Adayların bu bilinçle puanlarını hesaplamalarını rica ederiz.

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder